“Ik verwittig liever nu al mijn klanten”: ene na andere traiteur sluit de deuren tijdens de feestdagen
© Foto Kurt
De slagers en traiteurs zouden een absoluut topeindejaar tegemoet moeten gaan, nu er na twee coronajaren eindelijk weer zonder beperkingen kerst en nieuw gevierd mag worden. Maar een groeiende groep zelfstandigen ziet zich alsnog genoodzaakt om in die periode het bordje “gesloten” aan de deur te hangen.
Nina Bernaerts en Tom Le Bacq
Beste van Plus
Lees ook
Te hoog, te ver, te koud, te gevaarlijk. Het skigebied dat niemand wou
Binnenkijken bij Katleen en Jochen, die thuiswerken in hun zwembad: “Ik dacht dat het een grapje van de architecten was”
De professor die zijn patiënten blootstelt aan hun ergste nachtmerrie: “Ik kan je verzekeren. Dat is indrukwekkend”
Vegetarische burger toch niet zo’n gezond alternatief voor vlees: “Is dat dan slecht om te eten? Eén keer per jaar niet, nee”