Meilandjes onthullen naam van hun nieuwe pension én kondigen boek aan

Archiefbeeld: Martien en Erica Meiland, samen met hun dochters Maxime en Montana. ©  foto: Anneke Janssen

De familie Meiland heeft een pension gekocht in hun woonplaats Noordwijk. Het pension heet nu nog Pension Christina, maar die naam vindt Martien niet bij de familie passen. Daarom dopen de Meilandjes het pension om tot Code Rosé. Dat maakten ze vrijdag bekend op een kerstborrel in de winkel van dochter Montana. Ook kondigden ze een nieuw boek aan.

wverBron: De Telegraaf

“De media brachten het eerder dan het rond was”, zei Martien. “Maar het is rond. Wij hebben een pension gekocht in Noordwijk en dat gaan wij eigenhandig opfluffen en verbouwen.” De familie heeft voor de naam Code Rosé gekozen vanwege de weersomstandigheden in hun woonplaats en hun voorliefde voor wijn. “Het regent en waait hier natuurlijk altijd.”

Als de verbouwingen achter de rug zijn, zal de familie ook daadwerkelijk in het pension gaan werken. “Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel”, legt Erica uit. “We gaan niet meer zelf wassen. We zijn echt aanwezig en aan het werk daar, maar voor die tijd moeten we natuurlijk heel veel verbouwen.”

LEES OOK. Familie Meiland brengt ons in feeststemming met kerstspecial: “Oh, we zitten vast”

Het pension komt ook voor in het nieuwe boek dat de familie Meiland eind volgend jaar uit brengt. Dat gaat met name over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de realityserie Chateau Meiland. “Het zijn ook allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Dus ik denk dat dat heel leuk wordt”, vertelt Erica. Het boek moet aan het eind van volgend jaar in de winkel liggen.

Het verschijnt bij de uitgeverij die Erica Meiland samen met Jan Dijkgraaf heeft. Dijkgraaf schreef eerder al een biografie over zowel Martien als Erica. Ideeën voor andere boeken liggen nog op de plank, maar daar kan de familie nog niets over zeggen. Wel verschijnt er een Chateau Meiland-scheurkalender voor het jaar 2023. “Daar staan leuke weetjes en leuke foto’s in”, aldus Erica.

Aangeboden door onze partners