Eindelijk een punt voor KFC Park Houthalen

KFC Park Houthalen - KSK Meeuwen

KFC Park Houthalen heeft eindelijk de ongelukkige serie van vijf achtereenvolgende nederlagen in eerste provinciale Limburg beëindigd. De ommekeer waar lang naar uitgekeken was brak eindelijk aan in de thuiswedstrijd tegen KSK Meeuwen. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Bron: RBFA app

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team toen William Wilhelmus Niessen scoorde in de 16de minuut. Timmy Bieniek (Park Houthalen) kreeg een gele kaart in de 39ste minuut. In de 71ste minuut moest Meeuwen verder met een man minder toen Tom Grobben van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. De gelijkmaker voor Park Houthalen werd in de laatste minuten gemaakt door Livio Olivieri. KFC Park Houthalen heeft zijn zesde wedstrijd zonder overwinning op rij afgesloten.

Park Houthalen heeft in de vijf laatste wedstrijden één gelijkspel en vier keer verloren, terwijl Meeuwen twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van KFC Park Houthalen dit seizoen.

KFC Park Houthalen speelt zijn volgende duel uit bij KFC Helson. De teams staan op zondag 18 december om 13.30 uur tegenover elkaar. KSK Meeuwen neemt het zaterdag 17 december om 19.30 uur uit op tegen SV Herkol.

DOELPUNTEN: 16' Wilhelmus Niessen 0-1, 87' Olivieri 1-1.

GELE KAART: 39' Bieniek (Park Houthalen).

RODE KAART: 71' Grobben (Meeuwen).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners