KFC Helson wint na Mücahid Duvan’s doelpuntensensatie

KFC Helson - Torpedo Hasselt

Mücahid Duvan heeft alle vier doelpunten gemaakt voor KFC Helson, toen ze ruim van Torpedo Hasselt won in de thuiswedstrijd in eerste provinciale Limburg. De wedstrijd eindigde op 4-1 voor Helson. En Geusens passeerde de doelman voor Torpedo Hasselt.

Bron: RBFA app

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Mücahid Duvan zich gelden toen hij scoorde en Helson de leiding bezorgde. Vijf minuten later vergrootte Helson de voorsprong toen Duvan nog een keer de doelman passeerde. Duvan scoorde nog een keer in de 67ste minuut. Zo werd de hattrick voltooid. Twee minuten later vergrootte Helson de voorsprong naar 4-0 toen Duvan nog een keer de doelman passeerde. Niels Geusens verkleinde de achterstand voor Torpedo Hasselt met zeven minuten op de klok. Maar Torpedo Hasselt was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Helson twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Torpedo Hasselt twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

KFC Park Houthalen is de volgende tegenstander voor KFC Helson in de thuiswedstrijd. Torpedo Hasselt speelt een uitwedstrijd tegen KVV Zepperen-Brustem. Beide wedstrijden worden op zondag 18 december om 13.30 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 53' Duvan 1-0, 58' Duvan 2-0, 67' Duvan 3-0, 69' Duvan 4-0, 83' Geusens 4-1.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten