Christoff en Lindsay strijden mee om “beste kerst ooit”

Christoff en Lindsay wagen hun kans in ‘Mijn beste kerst ooit’. © VTM 

Maandagavond barst de strijd los in ‘Mijn beste kerst ooit’. In het nieuwe VTM-programma proberen vier duo’s elkaar de hele week te imponeren met hun kerstfeest. Melden zich op het appel: schlagerzanger Christoff De Bolle (46) en zijn zus Lindsay (44), twee zelfverklaarde kerstfreaks.

Wout Desmytere

Wanneer alle deelnemers kennismaken op de plek van het eerste kerstfeest, zijn kandidaten Vic en Mia alvast opgetogen dat er twee bekende gezicht de hele week mee aan tafel zullen schuiven. “Dat is echt een grote verrassing. Wie krijgt die mensen over de vloer? Onze avond kan alvast niet meer stuk.”

Christoff bekent dat zijn kleerkast uitpuilt van de kersttruien. Hij en Lindsay komen pas donderdag aan de beurt, als laatste duo. Maar broer en zus bereiden alvast een traditioneel kerstfeest voor met hert, witloof en vooral véél verrassingen. Van een rode loper tot een tuinconcert. “ Want dat is waar Kerstmis voor mij om draait”, zegt Christoff. “Als ik iemand heel graag heb, is het beste niet goed genoeg. Ik wou hen echt het beste van het beste geven.”

De duo’s beoordelen telkens de decoratie, het diner en het in ere houden van de kersttradities. Wie aan het einde van de week de hoogste score haalt, mag volgend jaar drie dagen kerst vieren in Disneyland Parijs.

Aangeboden door onze partners