‘Het Hoge Noorden’ is terug: oude bekende blijkt in verwachting

Annemie en Soetkin. © Eén

Soetkin Baptist, die ons land ooit vertegenwoordigde op het Songfestival, doet opnieuw mee aan het nieuwe seizoen van Het Hoge Noorden op Eén. En ze blijkt fantastisch persoonlijk nieuws te hebben.

Tom Vets

Het is alweer twee jaar geleden dat Soetkin Baptist (37) aan televisiekijkend Vlaanderen vertelde over haar nieuwe leven in Scandinavië. Jaren geleden verhuisde de voormalige frontvrouw van Ishtar, bekend van het nummer O julissi, naar Noorwegen. Ze vertelde daarover uitgebreid aan Annemie Struyf in het eerste seizoen van Het Hoge Noorden. Dat programma start op 27 december aan een nieuw seizoen. Met veel nieuwe gezichten, maar dus ook met de terugkeer van Soetkin.

Haar dochtertje Adah, die vlak na haar emigratie werd geboren, is inmiddels vijf jaar oud. Onlangs heeft ze een Noorse man ontmoet, en ze was meteen zwanger. De puzzel die Soetkin nu moet leggen, wordt ingewikkeld. Lukt het haar om haar drukbezette leven als zangeres en muzikante te combineren met de opvang van Adah, het nieuwe leven met de baby en de relatie met haar nieuwe vriend? Haar verhaal is binnenkort te zien op Eén.

Aangeboden door onze partners

Lees ook