Argentijnse WK-fan kijkt wedstrijd voor winkeletalage omdat hij geen tv heeft, virale foto wekt hartverwarmende campagne op: “Het is alsof ik nu echt op het veld sta”

@todaboluda

De 83-jarige Argentijn Carlos Bejar werd een internetsensatie nadat een voorbijganger een foto van hem maakte. Carlos was vanaf zijn stoeltje langs de weg aandachtig naar een tv in een etalage aan het kijken toen Argentinië een allesbeslissende halve finale tegen Kroatië speelde. De foto van de Carlos verwarmde de harten van vele andere fans en al snel werd er een campagne opgestart om de fervente fan zijn eigen tv te geven.

Kort na de foto verscheen een nieuwe video van Carlos, die dolblij zijn eigen 55-inch tv ontving. De elektronicazaak Frévaga had op vooraf contact opgenomen met kennissen van de man om hen mee te helpen verrassen. “Nu kan hij de finale bekijken op zijn eigen toestel”, schreef de winkel op Twitter.

(lvdw)

bekijk ook

Journalist op WK voetbal uit bewondering voor Louis Van Gaal, bondscoach reageert joviaal: “Ik wil je een dikke knuffel geven”

Messi bijna in tranen na bewonderende toespraak van journaliste

Aangeboden door onze partners