Linda de Mol niet zeker of ze in de media wil blijven werken: “Mijn liefde voor de wereld heeft een klap gekregen”

©  ISOPIX

Linda De Mol is niet zeker of ze in de media wil blijven werken na de onthullingen over het grensoverschrijdend gedrag van haar ex Jeroen Rietbergen bij ‘The voice’. Dat heeft de presentatrice onthuld aan het tijdschrift Linda.

“Mijn liefde voor de wereld waarin ik werk, de media, heeft ook een klap gekregen, waardoor ik niet meer weet of ik er deel van uit wil blijven maken”, schrijft De Mol in de editorial van haar tijdschrift Linda.

Ze beschrijft het jaar 2022 daarin ook als “kutter dan kut”. De belangrijkste reden: haar relatiebreuk met Jeroen Rietbergen. Daarnaast is er ook haar verminderde liefde voor de media na de schandalen binnen The voice. “En maakt het ook niet eens uit of jij zélf fouten hebt gemaakt of dat je partner dat deed”, klinkt het.

Maar er zijn ook positieve dingen aan het afgelopen jaar. Zo geeft De Mol aan veel te hebben geleerd over wie haar echte vrienden zijn. Voor 2023 zijn de plannen nog onzeker maar “zoeken naar wat haar gelukkig maakt”, is alvast een van de doelen voor het komende jaar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook