Dochter Pelé deelt pakkend beeld uit ziekenhuis: “Nog een nacht samen”, ook zoon komt langs

De Braziliaanse voetballegende Pelé vertoeft nog altijd in het ziekenhuis. Dat weerhield dochter Kely Cristina Nascimento echter niet om haar vader afgelopen nacht gezelschap te houden. Ze deelde op sociale media een foto waarin de twee elkaar innig omhelzen. Intussen is ook zoon Edinho op bezoek gekomen.

Jens Jacobs, Jens Heylen

De gezondheid van de Braziliaanse voetballegende Pelé blijft achteruitgaan. Pelé, die getroffen werd door darmkanker, vertoeft al sinds eind november in het ziekenhuis omdat zijn nier- en hartproblemen meer zorg nodig hadden. Sindsdien ging het alleen nog maar bergaf met de 82-jarige Braziliaan.

Eerder werd al aangekondigd dat Pelé de kerstdagen zeker in het ziekenhuis zou moeten doorbrengen. Maar dochter Kely Cristina Nascimento geeft de moed echter nog niet op. Op haar Instagram deelde ze een foto van haar en haar vader. “We zijn er altijd, in de strijd en in het geloof. Nog één nacht samen.”

Intussen is ook de zoon van Pelé in het ziekenhuis van Sao Paulo aangekomen. Edinho plaatste een foto op Instagram waarop hij de hand van zijn vader vasthoudt.

bekijk ook

Daarom is drievoudig wereldkampioen Pelé een van de beste voetballers aller tijden

 © Nieuwsblad

Aangeboden door onze partners