Jake Gyllenhaal vond seksscènes met Jennifer Aniston “een marteling”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens Jake Gyllenhaal was het “een marteling” om seksscènes op te nemen met Jennifer Aniston. De twee werkten samen in de komedie ‘The Good Girl’ uit 2002, maar het filmen van de intieme scènes was volgens Gyllenhaal behoorlijk ongemakkelijk – mede omdat hij stiekem “een beetje verliefd was” op zijn tegenspeelster.

jvhBron: The Howard Stern Show, De Telegraaf

“Het was marteling, dat was het”, zei Gyllenhaal in The Howard Stern Show. “Toch was het ook weer geen marteling. Ik bedoel, kom op... Het was echt een mix.” Waarna hij uitlegt dat hij destijds verliefd was op Aniston, waardoor het alleen maar moeilijker werd om intiem te zijn voor de camera. “Vreemd genoeg zijn liefdesscènes erg ongemakkelijk”, aldus Gyllenhaal. “Er kijken misschien wel dertig of vijftig mensen mee. Dat windt me niet op. Meestal is het ook heel mechanisch. En het is tegelijkertijd een dans, alsof het een choreografie is voor een camera. Het is net als bij een vechtscène.”

Aniston deed er volgens Gyllenhaal echter alles aan hem op zijn gemak te laten voelen. Zo stelde ze onder meer voor om een kussen te gebruiken, een truc die volgens Gyllenhaal wel vaker wordt toegepast. “Dat was gewoon preventief, een kussen wordt vaak gebruikt als acteurs zich in die horizontale houding bevinden. Maar het was erg aardig van haar om het voor stellen voordat we waren begonnen.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook