Amper veertien en toch is Hyein de nieuwe ambassadrice van Louis Vuitton

©  Reuters, Instagram

Louis Vuitton heeft er een nieuwe ambassadrice bij. Het Franse modehuis liet deze keer het oog vallen op de veertienjarige Hyein, die deel uitmaakt van de populaire Zuid-Koreaanse K-popgroep NewJeans. Volgens Vuitton drukt de tiener ondanks haar jonge leeftijd al haar stempel op de modewereld.

Lien LammensBron: instagram

Amper veertien is Hyein, een van de bandleden van de K-popgroep NewJeans. En toch slaagde de tiener erin om de aandacht te trekken van onder meer Louis Vuitton. Sterker nog, het luxueuze modehuis heeft besloten om de zangeres uit te roepen tot ambassadrice voor het merk. “Vanaf nu beginnen we samen met Hyein aan een nieuwe reis, zij definieert de stijl van NewJeans met haar unieke charme”, klinkt het bij Vuitton.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De meisjesgroep, die werkt voor het platenlabel ADOR, bracht onder meer Attention en Cookie uit en voegde daar onlangs nog Ditto aan toe en scheert voornamelijk in Azië hoge toppen. Op Instagram zijn de vele fans van Hyein alvast laaiend enthousiast over de samenwerking.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt