Prins Laurent deelt beste wensen met nieuw familiekiekje

©  Stichting Prins Laurent

Net zoals vorig jaar heeft prins Laurent (59) ook nu weer zijn beste wensen voor het nieuwe jaar gedeeld. Dat deed de jongere broer van koning Filip met een nieuwe familiefoto op de Facebook-pagina van de Stichting Prins Laurent.

wver

Laurent poseert voor de gelegenheid samen met zijn echtgenote prinses Claire (48). Naast het echtpaar zien we op de foto, die gemaakt is op de huwelijksdag van prinses Maria Laura, ook nog hun drie kinderen: hun dochter Louise (18) en de tweeling Aymeric en Nicolas (17). “Prins Laurent en zijn gezin wenst iedereen een mooi en gelukkig 2023”, klinkt het in de beste wensen van prins Laurent.

LEES OOK. Beelden tonen hoe prinses Claire haar geduld verliest met Laurent tijdens defilé

Laurent en Claire schermen hun kinderen af van de media, maar ter gelegenheid van de viering van de 18de verjaardag van Louise verklaarde haar vader vorig jaar dat zijn oudste dochter “is als een herdershond, die mensen samenbrengt”. Het oudste kind van prins Laurent vormt een bondgenootschap met kroonprinses Elisabeth, om hun vaders Laurent en Filip dichter bij elkaar te brengen. Op dit moment studeert ze aan de universiteit van Maastricht Liberal Arts and Sciences.

LEES OOK. Dochter van prins Laurent wordt 18 jaar, en dat wordt gevierd met interview: “Ze doet er alles aan om ons samen te brengen” (+)

bekijk ook

Prins Laurent ‘vergist’ zich in ludiek filmpje: “Zaterdag is het huwelijk van Kate en William... euhm, Laura en William”

Prinses Claire liet zich tijdens defilé niet uit haar lood slaan door knorrige Laurent, op één moment na

Prins Laurent veroordeeld voor ritje met niet-gekeurde oldtimer

Aangeboden door onze partners

Lees ook