Fans van Britney Spears viseren Paris Hilton om ‘gefotoshopte’ beelden

Eentje uit de oude doos: Paris Hilton en Britney Spears in 2006 ©  BELGAIMAGE

Ze zijn vriendinnen, maar toch vechten de fans van Paris Hilton en Britney Spears momenteel een ruzie uit op sociale media. Kamp-Britney zou Paris Hilton openlijk beschuldigd hebben van het fotoshoppen van een van haar foto’s. Paris ontkent en noemt de beschuldigingen ronduit belachelijk.

Lien LammensBron: Twitter

Afgelopen weekend plaatste de bekende hotelerfgename ter gelegenheid van de verjaardag van een gemeenschappelijke vriendin een foto van Britney Spears op haar Twitter. En ondanks dat het de bedoeling was om de jarige Cade Hudson te eren, waren de foto’s niet naar de zin van de fans van Britney Spears. Zo beschuldigden ze Paris er openlijk van de zangeres te hebben gefotoshopt: ze zou pas achteraf toegevoegd zijn aan de beelden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Niets van waar”, reageert Paris nu. “Sommige foto’s zijn gemaakt met een iPhone waardoor de kwaliteit wazig was. Om ze wat scherper te maken, heb ik de app Remini gebruikt. En ja, sommige foto’s zijn gewoon vervormd door de app.” Eigenlijk wilde de bekende realityster helemaal niet reageren op de commotie maar “sommige van deze complottheorieën zijn compleet belachelijk”.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt