Entourage van Rihanna belooft grootse show op Super Bowl: “Dit zag je nog nooit”

Met haar soundtrack voor de film ‘Black panther: wakanda forever’ zette Rihanna haar comeback in. © REUTERS

Over iets meer dan een maand kruipt heel Amerika voor het scherm voor de Super Bowl, en voor de fameuze ‘halftime show’. Die wordt dit jaar gegeven door Rihanna (34) en dat belooft volgens ingewijden een ongezien spektakel te worden.

Tom Vets

Met gemiddeld 100 miljoen kijkers is het evenement al jaren het best bekeken tv-programma van het jaar in de VS. Tijdens de pauze, die een kwartier duurt, mag een beroemde artiest het beste van zichzelf geven, en daarvoor kijkt men niet op een cent. Deze keer gaat het om de spectaculaire comeback van Rihanna. Adam Blackstone, haar muzikale regisseur, belooft dat het een grensverleggend optreden gaat worden. “De dingen die we in elkaar hebben gestoken, heb je nog nooit ergens anders gezien.”

LEES OOK. Na vijf jaar wachten: Rihanna lost nieuwe muziek

Rihanna keert terug na meer dan zes jaar muzikale pauze. Na haar laatste album Anti richtte ze zich vooral op haar schoonheidsproducten. Fans zijn heel benieuwd naar hoe haar muziek tegenwoordig klinkt. Sowieso zal ze volgens Blackstone een mix van nummers en stijlen brengen, waarbij ze ook zal putten uit oude nummers. Rihanna werkt naar verluidt ook aan een volgende plaat, nadat ze al een gloednieuw nummer loste met Lift me up, de soundtrack van de film Black panther: wakanda forever.

Aangeboden door onze partners

Lees ook