Tine Embrechts en Bart Cannaerts versterken de speurders in ‘The masked singer’

Het nieuwe speurdersteam van ‘The masked singer’: (vlnr.) Kevin Janssens, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Andy Peelman en Tine Embrechts. ©  VTM

Vorig seizoen maakten ze furore als Flamme Fatale en Cycloop, dit jaar zetelen Tine Embrechts (47) en Bart Cannaerts (42) in het speurdersteam van ‘The masked singer’. Ze nemen de vrijgekomen plek in van Jens Dendoncker, die voor het eerst de VTM-show mag presenteren.

Bij de speurders treffen Embrechts en Cannaerts opnieuw Julie Van den Steen aan, die al sinds het eerste seizoen in de ploeg zit. Ook ex-deelnemers Kevin Janssens en Andy Peelman zoeken weer mee.

LEES OOK. De speurtocht begint: nieuwe figuren van ‘The masked singer’ laten een glimp van zich opvangen

“Los van alle stress vond ik The masked singer vorig jaar een feest”, zegt Embrechts. “Ik heb ook nu niet getwijfeld, want ik ben benieuwd naar hoe het voelt om aan die speurdersdesk te zitten. Al denk ik niet dat ik de prijs voor beste speurder ga winnen. Ik ga vooral goed luisteren en dan zo veel mogelijk namen noemen. Dan heb ik er misschien eens eentje juist.”

Ook Cannaerts moest niet nadenken over zijn terugkeer naar het programma. “Ik wil ook eens deze kant van dit crazy circus meemaken. Ik ben bang dat ik gevoelig ben voor tunnelvisie, maar ik heb begrepen dat Jens er de vorige jaren ook niks van bakte. Dus als ik echt suck, dan kan ik de volgende keer nog altijd presenteren. (lacht) Ik heb een voorgevoel dat koning Filip in één van de pakken zit. Een mens mag al eens dromen, he.”

LEES OOK. Ook ‘The masked singer’ brengt volgend jaar liveshow in Sportpaleis

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook