Kate Winslet onderbreekt interview om jonge reporter gerust te stellen: “Je mag me alles vragen, dit wordt geweldig”

©  ZDF

De Britse actrice Kate Winslet verovert wereldwijd harten met de manier waarop ze een jonge Duitse reporter heeft gerustgesteld tijdens een interview.

jvhBron: ZDF, VRT NWS

De jonge Martha mocht Winslet als kindreporter interviewen naar aanleiding van de release van de nieuwe ‘Avatar’-film. Haar vuurdoop, en haar zenuwen speelden het meisje in het begin van het interview dan ook zichtbaar parten. Tot Winslet het interview pauzeerde om haar moed in te spreken.

“Is het de eerste keer dat je dit doet?”, vroeg Winslet. “Ok, wat denk je hiervan? Als we dit interview doen, wordt het het meest geweldige interview ooit. En weet je waarom? Omdat wij dat zo beslist hebben. Je mag me alles vragen wat je maar wilt, wees maar niet bang. Alles wordt geweldig, ok? Je kan dit. Laten we beginnen.”

Het hartverwarmende gesprek gaat inmiddels viraal op sociale media: het werd al meer dan 1 miljoen keer bekeken op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook