Brits label JW Anderson komt met bijzonder paar klompen met modeweek van Milaan in het verschiet

©  Instagram Jonathan Anderson

De modeweken zijn nog niet begonnen maar toch komt JW Anderson alvast met een opvallend paar schoenen. Het Britse modelabel, dat wel vaker op de proppen komt met een gek design, brengt een paar schoenen uit dat wel erg goed lijkt op kikkers.

Lien LammensBron: Instagram

Het Britse modelabel komt, met de modeweek van Milaan in het vooruitzicht, met een paar klompen die volledig geïnspireerd zijn op een kikker. Niet alleen zijn de klompen groen, ook zijn ze voorzien van een rode tong en de kenmerkende gele ogen.

LEES OOK:

Het rubberen schoeisel verscheen voor het eerst op de Instagram-account van creatief directeur en oprichter van het modehuis Jonathan Anderson. De hashtag #milan verraadt dat de schoenen ook te zien zullen zijn op de catwalk in de Italiaanse modestad.

De klompen zijn het resultaat van een samenwerking tussen het modehuis en Wellipets, gespecialiseerd in regenlaarzen. Hoeveel de schoenen precies kosten, is momenteel nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten