Kanye West zou na weken stilte opnieuw getrouwd zijn

Kanye West zou volgens het Amerikaanse TMZ opnieuw getrouwd zijn. ©  Evan Agostini/Invision/AP

Nog niet zo lang geleden was het geen twee seconden stil rond Kanye ‘Ye’ West (45), maar de voorbije weken verdween de rapper uit het publieke oog. Nadat hij enkele dagen geleden opnieuw in het openbaar werd gezien met ontwerpster Bianca Censori, meldt het Amerikaanse ‘TMZ’ nu dat de twee in het huwelijksbootje gestapt zijn.

Wout Desmytere

TMZ citeert bronnen die hen vertellen dat er onlangs een geheime trouwceremonie heeft plaatsgevonden, waarbij de twee elkaar het jawoord gaven. Er zou nog geen trouwcertificaat ingediend zijn.

Na veel moddergooien op sociale media werd de scheiding van West en zijn ex-vrouw Kim Kardashian (42) enkele maanden geleden officieel. Sindsdien hield West zich opvallend stil, maar begin deze week werd hij – ook door TMZ – nog ’s in het openbaar gespot. Hij liep hand in hand met Bianca Censori. De oplettende omstaander spotte een ring rond zijn vinger.

Censori werkte in het verleden al samen met West aan zijn schoenenmerk Yeezy. Onlangs bracht de rapper het nieuwe nummer Censori overload, waarin hij ode bracht aan een niet nader genoemde vrouw. Al spreekt de titel boekdelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook