Dan toch witte rook voor The Manx Express? Mark Cavendish opgedoken bij Astana

©  REUTERS

2023 is al even onderweg, maar er lijkt nu toch een oplossing in de maak in de eindeloze zoektocht van Mark Cavendish naar een nieuwe ploeg voor dit seizoen. De Britse sprinter is immers gespot bij Team Astana Qazaqstan.

Jeroen De Pauw

Op de vooravond van het nieuwe wielerseizoen maakt de topsprinter officieel nog steeds geen deel uit van een team, maar zijn aanwezigheid bij de troepen van Alexander Vinokourov is een zeer goed teken voor de Brit. Eerder leek de transfer nog in het water te kunnen vallen doordat hij niet te bespeuren was op de teamfoto, maar nu wijst alles toch op de komst van de 37-jarige Brit die bij Soudal Quick-Step plaats moest maken voor de jongere Tim Merlier.

Cavendish werd door een aandachtige fan namelijk gespot op de luchthaven van Malaga, terwijl hij zijn koffers aan het inladen was in een teamwagen van Astana. De foto werd vervolgens door de Amerikaanse wielerjournalist gedeeld op Twitter. Het lijkt zo een kwestie van tijd vooraleer de ploeg de komst van de sprinter officieel aankondigt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt