Doelpunt van Cyriel Dessers kon niet baten: coach Cremonese wordt vlak na wedstrijd ontslagen na vierde nederlaag op rij

©  AP

Het Cremonese van Cyriel Dessers heeft coach Massimiliano Alvini (52) de laan uitgestuurd. De promovendus verloor zaterdag ondanks een doelpunt van Dessers met 2-3 van Monza, al de vierde nederlaag op een rij. Nog zorgwekkender: Cremonese kon dit seizoen nog geen enkele keer winnen in de Serie A.

Maarten VanhoofBron: BELGA

Met zeven punten uit achttien wedstrijden is de club dan ook troosteloos laatste. Het telt bovendien al een achterstand van acht punten op de eerste plaats boven de degradatiezone.

Het doelpunt van Dessers mocht dus niet baten voor Massimiliano Alvini, die sinds afgelopen zomer aan het roer stond bij Cremonese. Voor onze landgenoot was het zijn derde goal in zestien competitiewedstrijden in loondienst van de club uit Lombardije. Dessers, die vorig jaar voor zo’n 6 miljoen euro van Genk overkwam, is doorgaans basisspeler bij Cremonese.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners