Advocaten stoppen samenwerking met Kanye ‘Ye’ West via grote advertentie: “We zijn klaar met jou!”

© GC Images

Het al maanden durende problematische gedrag van de Amerikaanse rapper Kanye ‘Ye‘ West (45) begon ook zijn advocatenteam flink tegen te steken. En die hebben verregaande maatregelen getroffen.

Tom Vets

Via de officiële weg hebben ze laten weten dat ze hem niet meer willen vertegenwoordigen. Ze hebben het nieuws bovendien op een zeer publieke wijze aangekondigd. In paginagrote krantenadvertenties stond de kop. “Hallo Ye, we zijn klaar met jou!”

Op dit ogenblik is alle communicatie tussen beide partijen verbroken. De advocaten kunnen sowieso geen contact meer opnemen met de rapper, want het telefoonnummer dat ze hiervoor gebruikten werd reeds gedeactiveerd. Volgens hen verliep het contact met hun cliënt de laatste tijd al erg moeilijk, en was inpraten op hem zinloos.

De advocaten zijn ook nog van plan om het bevel van de rechter te publiceren, die de éénzijdige verbreking van de professionele relatie toestaat. Het was de voorbije weken erg stil geworden rond Ye. In december werd hij door de Amerikaanse actiegroep StopAntisemitism uitgeroepen tot ‘antisemiet van het jaar’. Zijn foute uitspraken hebben hem ondertussen al zoveel miljoen gekost dat hij niet langer miljardair is. Ook diverse bedrijven willen niet meer met hem samenwerken.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook