OHL schenkt voetbalclub nieuwe ballen na bizarre diefstal: “We zijn enorm dankbaar”

Voetbalclub SC Orsmaal kreeg de ballen van OHL in samenwerking met haar materiaalleverancier Stanno.  ©  Getty Images

Leuven/Linter -

Eind 2022 kreeg voetbalclub SC Orsmaal te maken met een inbraak in haar voetbalkantine. Daarbij werden onder meer 25 wedstrijdballen gestolen. OHL, de eersteklasvoetbalclub uit Leuven, laat nu haar goed hart zien en schenkt de club nieuwe ballen.

Vanessa Dekeyzer

Via een stukgeslagen raam konden de daders, waarschijnlijk op oudejaarsnacht, de voetbalkantine betreden. Eens binnen werd een noodlamp van de muur getrokken. “De daders gingen aan de haal met al onze wedstrijd- en trainingsballen, en dat zijn er 25 in totaal, samen met dartspijltjes én de jas van onze trainer”, vertelde Dominik Dupont ons toen in een interview.

LEES OOK. Inbrekers gaan aan de haal met alle 25 ballen van voetbalclub: “Zo’n onverwachte kost is een kleine ramp”

De club was er kapot van, want zo’n onverwachte kost voor een kleine club is een grote ramp. Maar OHL Leuven schiet nu te hulp. “We kregen het geweldige nieuws dat de club in samenwerking met hun materiaalleverancier Stanno ons verhaal heel jammer vond en ons wilde steunen”, aldus Dominik. “Bij de aftrap van de wedstrijd OHL-Eupen kregen we maar liefst 25 wedstrijdballen overhandigd. We zijn daar enorm dankbaar voor.”

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt