Cultspits Hulk mist onmisbare kans in Braziliaanse competitie: “Ik denk dat ik er te snel bij was”

Hulk maakte in Europa jarenlang furore als spits van FC Porto en Zenit Sint-Petersburg. Hoewel hij het voetbal nog niet verleerd is, hij scoorde in 2022 29 keer, verdwijnt de echte scherpte wel langzaam bij de 36-jarige aanvaller.

Vincent Van GenechtenBron: De Telegraaf

Dat was ook zaterdag goed te zien in de wedstrijd van zijn club Ateltico Mineiro tegen Caldense miste hij een enorme mogelijkheid. Voor een leeg goal mikte hij de bal vanaf een meter of drie wonderwel over het doel.

Na afloop gaf hij tekst en uitleg over zijn misser. “Ik denk dat ik er te snel bij was. Ik versnelde, maar toen ik de pass kreeg, kwam de bal net achter me terecht en kreeg ik hem niet onder controle. Ik viel in het doel, maar de bal niet.”

Als de bal stilligt blijkt Hulk overigens nog altijd prima tegen een bal te kunnen trappen. Hij benutte namelijk twee strafschoppen in de eerste wedstrijd van het seizoen, waardoor Mineiro met 2-1 won.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners