Twaalf nieuwe borden verwelkomen iedereen in geografisch middelpunt van Vlaanderen

Burgemeester Geert Hermans (links) met schepen Geert Mannaert.© svov

Buggenhout -

Wie Buggenhout binnenrijdt, -fietst of -stapt zal meteen nieuwe borden opmerken. Met sprekende foto’s van de mooiste plekjes in het geografische middelpunt van Vlaanderen heet de bosgemeente je welkom.

Stef Van Overstraeten

“Ondanks de vrieskou zijn onze medewerkers van de technische uitvoeringsdienst volop aan het werk geweest aan de invalswegen om de oude borden met het logo van Buggenhout te vervangen door nieuwe waarin onze bosgemeente wordt voorgesteld”, zegt burgemeester Geert Hermans (CD&V).

De oude borden toonden enkel letters op een witte achtergrond. “We vonden dat de mensen een warmer welkom verdienden en presenteren met de nieuwe borden de groene accenten van onze gemeente”, volgens schepen van Toerisme Geert Mannaert (CD&V). “Op elke invalsweg staat een nieuw bord, in totaal zijn het er twaalf. De borden dragen trots de slogan Welkom in Buggenhout, het middelpunt van Vlaanderen. Een feit waar we toch best trots op zijn.”

Op elke invalsweg is een andere foto te zien. “Ook op onze prachtige natuur zijn we trots en dus wordt elk bord versierd met een foto van Buggenhout. Zo kunnen de mensen kennismaken met onze mooiste plekjes”, zegt de burgemeester. “De foto’s werden gemaakt door de communicatiedienst en zijn binnenkort ook te bezichtigen op het led-scherm en zullen ook de trappenhal van het gemeentehuis sieren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten