Borussia Dortmund kan ook tegen Mainz nog niet rekenen op geblesseerde Thomas Meunier

© REUTERS

Borussia Dortmund kan woensdag in het competitieduel op bezoek bij Mainz, op de zeventiende speeldag in de Bundesliga, nog geen beroep doen op Thomas Meunier, zo maakte Dortmund-coach Edin Terzic dinsdag bekend tijdens het persmoment.

Bron: BELGA

De 31-jarige Rode Duivel zou een spierscheur hebben opgelopen en miste daardoor afgelopen weekend ook al het competitietreffen met FC Augsburg, op de eerste speeldag na de lange winteronderbreking. Sinds een week voor de start van het WK in Qatar waren er in Duitsland geen duels meer gespeeld. De laatste keer dat Meunier op het veld stond, was op dat WK in de golfstaat. Op de derde en tevens laatste speeldag in de groepsfase verscheen hij aan de aftrap van het duel met Kroatië. De Belgen kwamen er niet verder dan een scoreloos gelijkspel en waren bijgevolg uitgeschakeld.

Meunier zal in het Signal Iduna Park nog moeten knokken voor zijn plaats, want met Julian Ryerson trok BVB een concurrent op de rechtsachter aan. Onze landgenoot ligt er nog anderhalf jaar onder contract.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten