Neil Patrick Harris keert terug als Barney in ‘How I Met Your Father’

© COURTESY OF NETFLIX

De Amerikaanse acteur Neil Patrick Harris (49) was jarenlang het boegbeeld van de sitcom How I Met Your Mother. Sinds vorig jaar loopt er een spin-off met bijna dezelfde titel.

Tom Vets

Voor het eerste seizoen van How I Met Your Father gaf de acteur verstek, maar nu de opnames van een tweede lading afleveringen bezig zijn, vond hij wel tijd in de agenda. Hij keert dus terug als het personage Barney Stinson, de rol die hij ook speelde in de vroegere hitserie. In deze serie vertelt Sophie (Hilary Duff) hoe ze de papa van haar kinderen ontmoette. Samen met haar vrienden probeert ze uit te vissen wie ze is, wat ze in het leven wil bereiken en hoe ze de ware Jacob kan vinden in een tijd van datingapps. Het tweede seizoen van How I Met Your Father krijgt twintig afleveringen.

De originele serie How I Met Your Mother ging over Ted Mosby (Josh Radnor) en hoe hij de moeder van zijn kinderen ontmoette. Neil Patrick Harris speelde Barney Stinson, een van de beste vrienden van Ted die bekend stond om zijn verleidingskunsten. How I Met Your Mother was te zien tussen 2005 en 2015. Wanneer de afleveringen met Neil Patrick Harris bij ons te zien zijn, is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners