Ex-laureaat Steven Defour met nieuwe vriendin op gouden loper: “We steken ons niet weg”

Steven Defour kon als ex-laureaat niet ontbreken op het gala van de Gouden Schoen. De KV Mechelen-trainer verscheen met zijn nieuwe vriendin Isabel op de gouden loper.

tsfn, dige

De twee zijn al enkele maanden een koppel, bleek uit foto’s op Instagram. “We steken het ook niet weg. Maar dit is wel de eerste keer dat we ons op zo’n openbaar evenement samen laten zien.”

Voor Isabel is de glitter en glamour van de voetbalwereld nieuw. De schijnwerpers opzoeken is ze niet van plan. “Ik heb daar niet zo’n behoefte aan”, zei ze. “Ik heb haar een beetje verplicht om mee te komen”, vulde Defour aan.

Hoe is het leven als partner van een beginnende hoofdcoach? “Hij neemt het wel mee naar huis. Hij is er voortdurend mee bezig”, zei Isabel. “Zeker in het begin”, beaamde Defour. “Tegenwoordig kan ik het op bepaalde dagen wel afsluiten. Maar het is drukker, er komt meer verantwoordelijkheid bij kijken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten