Burnley van Vincent Kompany pakt uit met kolderieke transfervideo voor Westerlo-spits: “Messi, Ronaldo of Foster? Euhm… Foster!”

Dat clubs hun imago en populariteit proberen een impuls te geven via social media is al een paar jaar een trend. Dat vertaalt zich zo nu en dan ook in bizarre aankondigingsvideo’s bij transfers. Burnley FC heeft daarbij de overtreffende trap betreden.

Vincent Van Genechten

De club van trainer Vincent Kompany nam spits Lyle Foster voor 11 miljoen euro over van Westerlo. Dat vierden de Engelsen met een aankondigingsvideo zoals je die nog niet eerder gezien hebt.

Burnley laat je via een animatie in het verhaal van Shrek belanden. Daarin krijgt Lord Farquaad de keuze voor een nieuwe aanvaller: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo of Foster. Uiteindelijk kiest hij voor de diensten van Foster.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Burnley is hard op weg terug te keren naar de Premier League. Het team van Vincent Kompany heeft na 28 van de 46 wedstrijden een voorsprong van achttien punten op de huidige nummer drie. De nummers een en twee van de Championship promoveren rechtstreeks.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten