El Hadj bij debuut voor Jong Genk meteen betrokken bij goal, maar verliest van Beerschot na knotsgekke comeback

© BELGA

Beerschot heeft op de 20ste speeldag van de Challenger Pro League op de valreep nieuw puntenverlies vermeden. Het ging in eigen huis van 0-2 naar 3-2 tegen Racing Genk U23 dankzij een sterk slotoffensief. Bij Jong Genk

Bron: BELGA

De Ratten lieten zich op het Kiel op enthousiasme pakken door de Genkse jongelingen: Dario Cutillas Carpe (12’) en Matisse Didden (25’) bezorgden de bezoekers zowaar nog voor het halfuur een dubbele bonus. Bij de eerste treffer was Anouar Ait El Hadj betrokken, die zijn debuut maakte voor Jong Genk na zijn transfer van Anderlecht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de blessuretijd van de eerste helft sloeg Ilias Sebaoui (45’+2’) terug namens de gastheer. Na de pauze leken er geen goals meer te vallen, tot de net ingevallen Axl Van Himbeeck (87’) en Ryan Sanusi (90’+6’) finaal de felbevochten overwinning over de streep trokken. Op het moment van het winnende doelpunt waren de Limburgers net met 10 gevallen na een tweede geel karton voor Ibrahima Sory.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beerschot wipt momenteel naar de leidersplaats in de rangschikking van de op één na hoogste afdeling met 38 punten, met hetzelfde puntentotaal als SK Beveren, dat zelf zondag nog aantreedt. Jong Genk is elfde en voorlaatste met 15 eenheden.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten