Dochter (25) van ‘Sopranos’-acteur John Ventimiglia overleden

John Ventimiglia (rechts) met mede-acteur Steve Schirripa (links)© Getty

Odele Cape Ventimiglia, de 25-jarige dochter van ‘Sopranos’-ster John Ventimiglia, is overleden. Dat maakte haar moeder zelf bekend op Facebook.

lto

“Hartverscheurend om de aankondiging van de begrafenis van onze lieveling Odele te moeten plaatsen,” schreef Brenda Cape, de moeder van Odele, op Facebook. “Haar zus Lucinda en ik zijn overweldigd door de berichten van steun en liefde die we hebben ontvangen, en jullie herinneringen aan hoe dierbaar Odele was voor zovelen. Odele was zeer geliefd en laat een groot gat in ons leven achter”, klinkt het.

Volgens berichten op sociale media van haar familie beviel de 25-jarige in november vorig jaar van haar dochter Shiloh. De familie startte een GoFundMe voor het drie maand oude kind. “Met het verlies van onze lieveling Odele, zijn we geld aan het inzamelen om Shiloh te helpen met toekomstige onderwijskosten”, klinkt het. Vrijdagavond werd het doel van 50.000 met meer dan 7.000 dollar overtroffen. Stevie Van Zandt, die samen met Ventimiglia in ‘The Sopranos’ speelde, doneerde samen met zijn vrouw Maureen 500 dollar.

Odele overleed al op 12 januari. Er werd geen doodsoorzaak bekendgemaakt.

Aangeboden door onze partners