Conor McGregor aangereden door automobilist tijdens fietstocht

© REUTERS

De schrik zat er vrijdag goed in bij Conor McGregor. De UFC-vechter werd vrijdagmiddag tijdens een rondje fietsen op het Ierse platteland door een automobilist aangereden.

De Telegraaf

Kort na het ongeluk plaatste McGregor een foto online van zijn op de weg liggende fiets, met als bijgaande tekst: ’Ik had dood kunnen zijn, maar God heeft besloten dat het nog niet mijn tijd is’. Een duidelijk geschrokken McGregor nam ook een video op, waarin hij de gevolgen van het ongeluk liet zien.

De broek van McGregor liep schade op, maar zijn verwondingen vielen mee. De geschrokken bestuurder van de auto, die verblind werd door de laagstaande zon, bood duizendmaal excuses aan aan McGregor, en gaf de vechter een lift naar huis. “Het gaat goed, maat. Geen probleem”, herhaalde McGregor meermaals.Vervolgens filmde de Ier zichzelf op de bijrijdersstoel, zittend naast de chauffeur terwijl zijn fiets in de achterbak lag. Later toonde hij de opgelopen wonde op zijn bil.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten