Sluiswachter Kris Goossens vermist na nieuwjaarsreceptie: “Zijn familie maakt zich ernstig zorgen”

© ATV

Antwerpen -

Medewerker van Port of Antwerp-Bruges, Kris Goossens, is afgelopen nacht verdwenen na een nieuwjaarsreceptie. De man werd nog gezien in de buurt van nachtclub IKON aan Straatsburgdok, sindsdien ontbreekt elk spoor. Het Antwerps havenbedrijf doet via sociale media een bezorgde oproep.

nelo

Brug- en sluiswachter Kris Goossens vertrok vannacht rond 4.15 uur uit de Moose bar Antwerpen in het Kinepolis-complex richting Schoten, waar hij echter nooit is aangekomen. Goossens was die avond aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van Port of Antwerp-Bruges. De politie kon zijn stappen traceren tot aan IKON Antwerp, de voormalige Noxx aan het Straatsburgdok. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

De politie beschouwt zijn verdwijning als onrustwekkend, de familie van Kris Goossens maakt zich ernstig zorgen. Het Antwerps havenbedrijf deelt via sociale media een warme oproep naar getuigen. “Zag of hoorde u nog iets van Kris na 4.15 uur vannacht? Gelieve de politie te verwittigen op het nummer 0800/12.312. We hopen het beste voor hem en zijn familie”, aldus Port of Antwerp-Bruges in een post op Facebook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt