Absolute wereldgoal David Okereke (ex-Club Brugge) levert Cremonese geen punten op tegen Inter, Lukaku en Dessers vallen in

© EPA-EFE

De goal van het weekend in Europa? Die komt mogelijk van de voet van David Okereke. De spits van Cremonese, ex-Club Brugge, opende de score tegen Inter zaterdagavond met een wereldgoal.

Jonas Withouck

De 25-jarige Nigeriaan krulde de bal al na elf minuten heerlijk in de winkelhaak. Maar het leverde rode lantaarn Cremonese geen punten op. Lautaro Martinez zette de bordjes tien minuten later al gelijk en in minuut 65 maakte de Argentijnse wereldkampioen ook de 1-2. Zo blijft Cremonese steken op acht punten en een troosteloze laatste plaats in de Serie A. Inter springt voorlopig naar de tweede plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Geen Belgen in de basis overigens zaterdagavond. Zowel Cyriel Dessers als Romelu Lukaku zat op de bank. Dessers viel in op het uur, Lukaku mocht een klein kwartier komen meedoen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten