Voetbal 3de provinciale C

Winst zaterdag in Betekom en Tremelo heeft tweede periodetitel beet

Ilias El Attabi, hier in actie in de zaal. Bezorgt hij Tremelo zaterdag de tweede periodetitel?© GOYVAERTS

In de strijd om de tweede periodetitel in derde provinciale C gaat het enkel nog tussen KV Tremelo en de Greunsjotters Vossem. Na de voorbije speeldag vielen de medekandidaten VK Berg-Op en Bierbeek B af. Dat net Tremelo en Vossem overblijven, is best wel opmerkelijk want in november was de clash tussen beiden nog een degradatietopper. Nu delen ze verrassend de tweede plaats in het algemene klassement.

Stefan Van de Weyer

KV Tremelo deed zaterdag een uitstekende zaak. Het won voor eigen volk met 2-0 van Vossem. Topscorer El Attabi prikte één goaltje binnen en vertolkte opnieuw een belangrijke rol. KV Tremelo totaliseert nu 22 op 25 punten en heeft nog een inhaalmatch te goed. De Greunsjotters volgen op drie eenheden. Hen wacht zaterdag voor hun slotmatch in de tweede periode thuis de derby tegen FC Moorsel dat nog een eitje te pellen heeft na de 2-1-nederlaag in de heenmatch.

KV Tremelo kan zaterdagavond op Betekom B de periodetitel op zak steken. Zelfs bij verlies kan Vossem maximaal naast KV Tremelo komen. Even leek het erop dat Bierbeek B, VK Berg-Op en Sparta Haacht Statie, respectievelijk derde, vierde en vijfde in de tweede periode alsnog konden meedingen naar de titel. Bierbeek B speelde het voorbije weekend 1-1 gelijk tegen Herent B en verspeelde zo zijn goede uitgangspositie. Berg-Op ging thuis met 2-4 onderuit tegen Sparta Haacht. De Haachtenaars begonnen de tweede periode onregelmatig en komen nu ondanks een negen op negen net te laat.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt