Voetbal 2de provinciale B Tervuren-Duisburg

Voor Lucky Lenseclaes is vijftien op vijftien met KV Tervuren-Duisburg voorbode van meer: “Ik zie ons niet snel stilvallen en verwacht dat we nog flink kunnen stijgen in het klassement”

Lucky Lenseclaes: “We spelen bij vlagen echt mooi voetbal en de teamspirit is enorm aanwezig.”© Vel

KV Tervuren-Duisburg is bezig aan een goede periode met een vijftien op vijftien. Het competitiebegin beloofde niet veel goeds, maar ondertussen staan de blauw-witten tiende algemeen en vierde in de stand om de periodetitel. Doelman Lucky Lenseclaes uit Huldenberg is blij dat zijn team niet meer in de hoek zit waar de klappen vallen én met zijn vierde clean sheet van het seizoen.

Stefan Van de Weyer

Tervuren-Duisburg won zondag met 3-0 van Aarschot. “Tijdens de eerste helft lagen we lichtjes onder en konden we de laatste beslissende pass niet trappen”, vertelt de 21-jarige Lenseclaes. Na ongeveer een half uur kwamen we via een vrije trap van Mehdi Chairi gelukkig op voorsprong. We wisten dat het beter moest. In de tweede helft had Aarschot nog flink wat aardige kansen. Naar het einde van de wedstrijd nam Björn Devijver de bal op de volley een maakte een prachtig doelpunt.”

“Lot niet meer in eigen handen”

“We speelden de wedstrijd volwassen uit en maakten nog de 3-0. Na de drie verloren punten in Aarschot, we verloren er midden november met 3-1, zijn we zeker tevreden dat we nu 15 op 15 op zak steken. We spelen bij vlagen echt mooi voetbal en de teamspirit is enorm aanwezig. Na een minder begin van de competitie kunnen we nu echt naar boven kijken. Alle ploegen rondom ons blijven ook wel punten pakken. Hierdoor blijft alles dicht bij elkaar hangen, zo staan we bijvoorbeeld op amper zes punten of twee zeges van de vierde positie van RWL Sport”, weet Lucky Lenseclaes, die ook jeugdtrainer bij de regionale U15 van Tervuren-Duisburg is en bezig is met het behalen van zijn UEFA B-diploma als trainer.

“We zitten in een goede flow en ik zie ons eerlijk gezegd niet snel stilvallen. Ik verwacht dat we zeker nog flink kunnen stijgen in het algemene klassement. In het periodekampioenschap staan we met nog twee wedstrijden te spelen vierde met vier punten achterstand op leider Averbode-Okselaar. We hebben ons lot daarin niet meer zelf in handen”, besluit de leraar bedrijfseconomie en logistiek aan het ZAVO in Zaventem.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten