Adele over haar jeugd tijdens optreden: “Papa trok een vuilzak over mijn hoofd”

© REUTERS

Popster Adele (34) heeft tijdens een optreden een opmerkelijk verhaal gedeeld uit haar jeugd. Zo vertelde ze dat Mark Evans ooit geregeld een vuilniszak over haar hoofd trok.

Tom Vets

Tijdens haar optreden in het Caesars Palace in Las Vegas haalde Adele enkele jeugdherinneringen op. “Het gebeurde wel eens dat mijn vader me oppikte bij mijn moeder om me vervolgens te droppen bij mijn grootouders”, zei ze. “Als we er dan waren trok hij een vuilniszak over mijn hoofd. Het idee erachter was -volgens mijn papa- dat hij me afzette op de stoep als een verrassing, zodat mijn grootouders het cadeautje konden openscheuren. Hij zal het vast en zeker met de beste bedoelingen gedaan hebben, maar als ik er nu aan terugdenk weet ik eigenlijk niet of het wel grappig is.”

Het is immers al jaren bekend dat de zangeres vroeger met haar vader geen al te beste relatie had. Het was geruime tijd koude oorlog tussen hen. Mark verliet zijn gezin toen Adele drie jaar was en was verslaafd aan de drank. Het contact was allesbehalve hecht maar werd compleet verbroken toen Mark in een interview iets teveel had gezegd over hun privéleven. De vader van Adele stierf twee jaar geleden aan de gevolgen van darmkanker. Hij was 57 jaar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook