‘Verliefd, verloofd, getrouwd’ start met een hoop misleiding en een romantisch aanzoek

© VTM

Het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’ laat een eerste koppel voor eeuwig trouw aan elkaar beloven. Jen (33) en Meryl (33) uit Hamme vormen al vijf jaar een koppel en hebben drie kinderen. Ze gaan op reis naar het exotische Senegal. Meryl denkt echter dat ze meedoen aan het programma ‘Droomreis’, waarbij ze met een kritische blik een hotel moeten beoordelen.

Tom Vets

De ware toedracht is echter dat haar partner al maanden bezig is om in het grootste geheim hun bruiloft te regelen. “Als je me ooit ten huwelijk vraagt, mag het niet zomaar ergens op restaurant aan een tafeltje zijn. Het moet speciaal zijn”, had Meryl ooit gezegd. En dat was haar vriend niet vergeten.

Terwijl Meryl plichtbewust het hotel inspecteert, wordt er een plan in elkaar gestoken waarbij het de bedoeling is dat Meryl uiteindelijk de verlovingsring aantreft als ze gaan oesters plukken. En daar blijft het dus niet bij, want na het huwelijksaanzoek vertelt Ruth Beeckmans dat Meryl niet alleen verloofd, maar binnen de 24 uur ook nog eens getrouwd zal zijn. Haar emoties zullen nog een paar keer hoog oplaaien …

‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’, VTM, dinsdag om 20.35 uur

Aangeboden door onze partners

Lees ook