Fan van Boca Juniors gespiesd op hekwerk en dat leidt tot pijnlijke situatie, maar ook gênante beelden

In Argentinië is de competitie na het behalen van de wereldtitel herbegonnen. Boca Juniors won de openingswedstrijd voor eigen publiek tegen Atletico Tucaman: 1-0. Maar het was vooral een fan van Boca Juniors die de aandacht opeiste. Hij raakte letterlijk gespiesd en moest bevrijd worden. En dat leidde tot gênante beelden die meteen viraal gingen.

Guy Van Den Langenbergh

Boca Juniors staat bekend voor zijn vurige fans maar wat deze supporter overkwam, hadden ze ook in Buenos Aires nog niet vaak gezien. De supporter probeerde van het ene naar het andere vak te klimmen en geraakte daarbij ‘gespiesd’ op de scherpe uiteinden van het hekwerk tussen beide vakken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Andere ‘Bomberos’ - koosnaampje van de Boca-fans - zagen meteen de ernst van de situatie in, temeer daar de fan meteen stevig begon te bloeden. Veiligheidspersoneel slaagde erin de man te bevrijden uit zijn hachelijke situatie. De fan verloor wel het bewustzijn en werd met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten