Twee minderjarigen bedreigen 11-jarige met mes om gsm te stelen

Archiefbeeld.© rr

Deurne -

De Antwerpse politie heeft zondag twee minderjarigen (13 en 15) opgepakt nadat een 11-jarige jongen met een mes bedreigden en zijn gsm stalen. Het duo werd verhoord, de oudere jongen werd voorgeleid bij de jeugdrechter.

nelo

De lokale politie kreeg zondagnamiddag een oproep nadat een 11-jarige jongen onder bedreiging van een mes bestolen was van zijn gsm in de omgeving van het sportpark Groot Schijn. “Twee verdachten werden door de camera-operatoren van de politie in beeld gebracht toen ze de Ruggeveldlaan overstaken richting het Rivierenhof”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie.

Een interventiepatrouille trof twee verdachten aan ter hoogte van de verkeerstuin. “Een van hen probeerde nog weg te lopen, maar beide verdachten konden uiteindelijk staande worden gehouden. De oudere jongen was in het bezit van een mes. Ook het gestolen gsm-toestel werd aangetroffen in de buurt”, zegt Migom.

De twee verdachten waren slechts 15 en 13 jaar. Ze werden verhoord door de lokale recherche. De oudere jongen werd voor de jeugdrechter geleid.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt