Politie bezig met nieuwe grote zoekactie in flatgebouw waar vrijdag romp van vrouw werd gevonden in koffer

Deurne -

Op de Bisschoppenhoflaan in Deurne is de politie bezig met een nieuwe grote zoekactie in het flatgebouw waar vrijdag in een koffer de romp van een vermoorde vrouw werd gevonden. De speurders hopen de plaats van de moord te achterhalen.

Speurders van de federale gerechtelijke politie, forensische experts van het labo en verschillende ploegen van de Mobiele Eenheid van de politiezone Antwerpen zijn dinsdagochtend opnieuw ter plaatse op de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Ze houden een nieuwe zoekactie in het flatgebouw waar vrijdagavond de romp van een vermoorde vrouw werd aangetroffen. Het lichaamsdeel zat in een reiskoffer die achtergelaten was in een van de kelders van het appartementencomplex.

LEES OOK. “Elk appartement werd doorzocht, tot in de koelkast”: moordonderzoek na vondst van menselijke romp in kelder

De onderzoekers gaan dinsdag opnieuw een grondige zoekactie houden om de locatie van de moord te achterhalen. Er wordt begonnen in de directe omgeving van de plek waar de romp van de vrouw gevonden werd, stelselmatig zal de sector waarin gezocht wordt dan uitgebreid worden. Op dit moment gaan de speurders er nog vanuit dat de vrouw om het leven gebracht werd in de nabije omgeving.

LEES OOK. Gevonden menselijke romp in Deurne nog niet geïdentificeerd, slachtoffer vermoedelijk vlak bij vindplaats vermoord

Over de identiteit van het slachtoffer is nog geen duidelijkheid, mogelijk gaat het om een vrouw uit het prostitutiemilieu. Buren vertelden vrijdag al dat in de kelderruimtes soms prostituees actief waren.

© robin fasseur

sare, vdaa

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten