Het moest zijn hoogtepunt worden, maar nu breekt Jason Derulo vlak voor Super Bowl-optreden zijn voet

© AP

Het optreden in het kader van de nakende Superbowl moest voor Jason Derulo één van de absolute hoogtepunten worden van dit jaar. Maar het staat nu alvast dat de zanger lichamelijk niet voluit zal kunnen gaan.

Tom Vets

Amper een tiental dagen voor het optreden dat jaarlijks door meer dan 100 miljoen Amerikanen wordt bekeken, heeft Jason zijn voet gebroken tijdens een wedstrijdje basketbal. Daarnaast is er ook schade aan een gewrichtsband. Die zal nog wel een hele tijd pijn doen. Een ongeluk komt nooit op het juiste moment, maar voor Derulo is dit wel bijzonder ongunstig.

Toch probeert hij nog alles op alles te zetten om de schade enigszins te beperken. Hij zet voluit in op fysiotherapie en hoopt dat dit enig soelaas kan brengen. Het optreden zal op 12 februari sowieso doorgaan. Op dit moment loopt de artiest op krukken, en wellicht is dat ook nog eind volgende week het geval. Maar van forfait is absoluut geen sprake. Derulo, bekend van hits als Talk Dirty en Savage Love, is een van de hoofdacts.

Hoewel hij nog maar 33 jaar is, zit de zanger al sinds 2006 in het vak. Kenners schatten zijn vermogen op ongeveer 100 miljoen euro.

Aangeboden door onze partners