Nike en Tiffany & Co. slaan de handen in elkaar voor een sportieve collab met een luxueus kantje

© Tiffany & Co.

Een sportmerk en een juwelenlabel komen doorgaans niet met elkaar in aanraking. Beide beperken zich tot een geheel eigen leefwereld, die zich enkel op het Gala van de Gouden Schoen weleens mengen. Nike en Tiffany & Co. vonden het blijkbaar tijd om daar verandering in te brengen en komen nu met een opvallende samenwerking op de proppen.

Camille Van Puymbroeck

Of de wereld echt nood had aan een zilveren scheidsrechtersfluitje, een zilveren schoenlepel of een - je raadt het al - zilveren schoenborstel, is nog maar de vraag. En ook juwelen voor je sportschoenen zijn wellicht een accessoire waar de meesten onder ons geen nood aan hebben. Esthetiek gaat in de modewereld echter vaak boven functionaliteit en dat is ook bij deze samenwerking niet anders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Er deden al eerder geruchten de ronde, maar de Nike x Tiffany & Co. collab is nu officieel bevestigd door beide merken. De zwarte Air Force 1 1837 sneakers met turquoise logo zijn vanaf 7 maart beschikbaar. Je kan de schoenen voor 400 euro kopen via SNKRS, bij de Tiffany Flagship Next Door winkels, bij Tiffany & Co. SoHo en bij verschillende willekeurig gekozen verkopers. De accessoires kosten tussen de 250 en 475 dollar per stuk en zullen voorlopig enkel in de Verenigde Staten beschikbaar zijn via de website.

LEES OOK:
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten