Vol tot de laatste dag, maar na 25 jaar sluit bekend kreeftrestaurant: “Klanten droegen mij letterlijk op handen”
Filippe (links) en ober Roger (rechts) bij het restaurant, dat (voorlopig?) de deuren sluit. — © mdd
Gent -
Le Grand Bleu, het populaire restaurant aan de Snepkaai dat vooral bekend staat om zijn kreeft, sluit na 25 jaar de deuren. Zaakvoerder Filippe Geenens stopt niet wegens gebrek aan succes. “Tot de laatste avond zat het hier vol.”
Max Dedulle
Beste van Plus
Lees ook
Diests café gelast concert van omstreden metalband af: “Heisa vermijden”
Lunchen in het regenwoud van Evelyne (25) vlak bij Overpoort: “Plaats om even te ontsnappen aan de drukte van de stad”
En plots stappen Mila Kunis en Ashton Kutcher lunchzaak binnen: “Ik geloofde het eerst niet”
Italiaanse interieurontwerpster Federica opent restaurant in Gent: “Een goed gerecht kost tijd en lekkere kruiden”