Voor 3.750 euro aan prijzen uitgereikt na eindejaarsactie lokale handelaars

Burgemeester Bruno Tuybens (uiterst links) mocht de prijzen overhandigen aan de winnaars© Gemeente Zwalm

ZWALM -

In het Zwalmse gemeentehuis werden de hoofdprijzen uitgereikt van de eindejaarsactie van de lokale ondernemers. Het lokaal bestuur zorgde voor 3.750 euro.

Pieter De Valkenaere

De actie werd georganiseerd door feitelijke vereniging Zwalmse Ondernemers. Burgemeester Bruno Tuybens (voorZwalm), tevens bevoegd voor Lokale Economie, mocht de prijzen uitreiken. Melissa Wyloeck won de mooie som van 2.500 euro aan aankoopbonnen, die ze tot eind oktober van dit jaar bij de deelnemende handelaars kan uitgeven. Het jonge gezin was bijzonder gelukkig met de prijs.

Ook volgend jaar opnieuw actie

“We hebben twee kindjes én trouwplannen voor volgend jaar, dus dit komt op een ideaal moment en goed van pas”, glunderde Melissa. De winnaars van de tweede prijzen ter waarde van 250 euro waren Sofie Vervurst, Isabel Roelandt, Lieve Verwee, Kelly Van der Haeghen en Ellen Hertegonne. Ook zij waren zeer blij met hun prijs. Voorzitter Kristof De Prijck van de Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers feliciteerde ook alle winnaars, dankte zijn collega’s voor het vele vrijwilligerswerk, het lokaal bestuur voor de hoofdprijzen en blikte al vooruit naar de komende eindejaarsactie 2023-2024.

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten