Ouders Leieparel organiseren Lego-beurs voor jong en oud

© Ruben De Keyzer

Deinze -

Onderwijs vormt de bouwsteen voor je leven, Lego vormt de bouwsteen voor een kickass kasteel. De ouderraad van basisschool Leieparel organiseert een belevingsdag met Lego. 10.000 blokjes en een workshop van Lego Master David Vanhee, op maat van jong en oud.

Ruben De Keyzer

“Het wordt een activiteit voor het hele gezin”, zegt voorzitter Wesley Wanseele van de ouderraad. “De inkom bedraagt 2 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen er gratis in. Bij elk toegangsticket krijg je een tombolaticket waarmee je een Lego-set kan winnen.”

Volgens Wesley is Lego waardevol speelgoed voor de ontwikkeling van een kind. “We willen hen eens een avond weghalen van de digitale wereld, de tablets en de pc’s. Voor de allerkleinsten zal er ook Duplo zijn.”

De ouderraad doet ook een warme oproep aan alle Deinzenaren, jong of oud, om hun mooiste eigen creaties met Lego te komen tentoonstellen op de beurs. Wie wil deelnemen kan een foto sturen naar info@ouderraad.leieparel.be. Bij deze vermeld je de afmetingen van het werk, je naam, leeftijd en adres.

De belevingsdag heeft plaats op 12 februari tussen 10 en 17 uur in VBS Leieparel in de Kaaistraat 9-11 in Deinze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten