Geen treinverkeer tussen Brugge en kust op 12 februari door werkzaamheden

Archiefbeeld© Kristof Vadino

Door werkzaamheden op zondag 12 februari zal er een aangepaste treindienst zijn tussen Brugge en de kuststeden. Dat melden Infrabel en NMBS.

jvhBron: BELGA

Infrabel voert zondag 12 februari de hele dag infrastructuurwerken uit tussen Brugge en de kust.  Aan de uitrit van het station Brugge vernieuwt Infrabel de bovenleiding en werkt het ook aan het onderhoud en de vernieuwing van de sporen en wissels. Voorts zijn er seininrichtingswerken en op de spoorlijn Brugge-Oostende wordt het Europees veiligheidssysteem ETCS (European Train Control System) verder uitgerold.

Het treinverkeer zal daarom op 12 februari in beide richtingen onderbroken zijn tussen Brugge en Oostende, Blankenberge, Zeebrugge-Strand en Knokke. NMBS voorziet wel in vervangbussen. Reizigers kunnen gebruikmaken van de bussen op vertoon van een geldig NMBS-vervoersbewijs. Van en naar De Panne rijden er wel treinen.

NMBs raadt reizigers aan om de online reisplanner te raadplegen. Deze houdt rekening met de aangepaste treindienst en toont de vertrektijden van de vervangbussen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten