Heylen Vastgoed neemt Lierse Patrimmonium over

Pieter Lys (derde van links) met zijn medewerkers van Patrimmonium in Lier.© RR

Herentals, Lier, Schilde -

Het Herentalse immobedrijf Heylen Vastgoed gaat een partnerschap aan met de Lierse collega Patrimmonium. Heylen Vastgoed neemt de volledige pandenportefeuille over, de kantoren in Lier en Schilde verdwijnen.

Hans Otten

Heylen Vastgoed verstevigt zijn positie als de grootste onafhankelijke vastgoedmakelaar van de provincie door Patrimmonium over te nemen. Dat kantoor werd vijf jaar geleden opgericht door Pieter Lys, die door de integratie van zijn zaak binnen de Kempense groep extra ondersteuning krijgt.

“De vastgoedwereld is de laatste jaren enorm gewijzigd. De juridische regelgeving, de manier van online marketing voeren en de dataverwerving zijn complexer geworden, terwijl ook de papierwinkel om een correct dossier samen te stellen elk jaar blijft aangroeien. Door dit partnership met Heylen Vastgoed krijgen we ondersteuning en kunnen we onze activiteiten verder uitbouwen”, zegt Leys.

Specialisten

Heylen Vastgoed neemt de pandenportefeuille over, de kantoren van Patrimmonium in Lier en Schilde sluiten hun deuren. De Herentalse groep telt intussen zelf twintig kantoren in de provincie, waarvan ook eentje in Lier.

“We zijn rotsvast overtuigd van ons one stop shop principe. In vastgoedkantoren moet je een totaalpakket aan diensten terugvinden. Bij ons zijn er geen mensen die ’s morgens een nieuwbouwappartement verkopen, ’s middags een plaatsbeschrijving maken en ’s avonds een huis verhuren. Wij hebben voor alles aparte diensten. Als kleiner kantoor kan je die service niet bieden, vandaar dat we nu ook kiezen voor integraties en overnames”, zegt bestuurder Johan Heylen van Heylen Vastgoed.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten