Beyoncé komt in mei naar ons land

Beyoncé (41) heeft woensdag haar ‘Renaissance’-wereldtournee aangekondigd, en daar steekt ook goed nieuws voor ons land in: op zondag 14 mei komt ze naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

bpr

Er is ‘ster’, er is ‘superster’, en er is ‘Beyoncé’. De Amerikaanse zangeres trekt nog dit jaar langs 47 arena’s in Europa en Noord-Amerika om haar jongste worp Renaissance in de etalage te zetten, en doet België aan als tweede op de lijst. Dat het publiek daarop zit te wachten, mag blijken: kort na de bekendmaking ging haar site offline door de grote toestroom aan bezoekers. Afspraak dus op 14 mei in het Koning Boudewijnstadion, wat meteen haar eerste passage in ons land in zeven jaar betekent.

Met haar tournee wil Beyoncé ook de aandacht vestigen op BeyGOOD, de stichting die ze in 2013 oprichtte om overal ter wereld mensen en organisaties te steunen die economische gelijkheid nastreven en kansarme gemeenschappen helpen. Ze krijgen toegang tot studiebeurzen, stagemogelijkheden met de optie op een baan en andere middelen om ondernemingszin te stimuleren.

De ticketverkoop start op vrijdag 10 februari om 10 uur via Ticketmaster.be. BeyHive-leden kunnen gebruikmaken van exclusieve voorverkoop. Ticketprijzen variëren van 63,7 euro tot 182,5 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners