Mercedes knalt tegen vangrails aan afrit, bestuurder lichtgewond naar het ziekenhuis

De wagen liep zware schade op.© jve

Brugge -

Woensdagavond knalde een Mercedes rond 19.15 uur op een vangrail op de A11 ter hoogte van de afrit naar Heist. “De omstandigheden zijn nog niet duidelijk”, aldus de federale politie.

Junior Verbeeke en Celina Cazzetta

De hulpdiensten werden rond 19.15 uur opgeroepen voor een ongeval op de A11 ter hoogte van Dudzele in de richting van Antwerpen. Aan de afrit naar Heist was een zwarte Mercedes tegen de vangrails geknald. De wagen kwam tot stilstand op de splitsing tussen de snelweg en de afrit. “Bij het ongeval waren er geen derden betrokken”, aldus de federale politie. “De omstandigheden zijn momenteel nog niet geheel duidelijk.” Uit de verklaring van de chauffeur zal moeten blijken waarom hij de controle over het stuur had verloren.

De politie, een ambulance en de brandweer snelden ter plaatse om de bestuurder te helpen. “De chauffeur raakte lichtgewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis”, wist de federale politie. De wagen liep zware schade op en is grotendeels rijp voor de schroothoop. De rechterrijstrook van de A11 was lokaal een tijdje afgesloten, maar verkeershinder was er eigenlijk nooit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten