“Voor de trouwe fans even schrikken, maar er is geen betere locatie te vinden voor de wedergeboorte”: Boerenrock herrijst in deelgemeente

De plattegrond van het ‘nieuwe’ Boerenrock.© IF

Waanrode -

Het festival Boerenrock verhuist naar het evenemententerrein langs Bergendal in Waanrode. Dat heeft de vzw zonet bekendgemaakt.

Vanessa Dekeyzer

“Voor sommige trouwe fans is het misschien even schrikken, maar we zijn er zeker van dat er voor de wedergeboorte van Boerenrock geen betere locatie te vinden is”, klinkt het bij de organisatie. “Binnen de organiserende vzw was het meteen duidelijk dat iets organiseren op een festivalweide niet echt een optie was bij een mogelijke herstart. Het vele logistieke werk en de bijbehorende kosten wilden we absoluut vermijden. Daarom gingen we op zoek en kwamen we al snel terecht bij het evenemententerrein naast Bergendal. Hier is alles logistiek voorhanden om gemakkelijker én goedkoper een evenement te organiseren.

LEES OOK. Nieuwe datum en locatie, maar Boerenrock komt terug: “Er waren opnieuw heel wat raakvlakken”

De vzw geeft alvast een voorproefje met een kleine plattegrond van het nieuwe terrein. Daarop zijn een verharde en gemakkelijk bereikbare festivalzone en foodplein, een ruime grasweide die zal dienen als chill zone en vip-dorp, een feestzaal voor de ontvangst van de vips, de kleedkamers voor de artiesten in de sporthal en de stroomvoorziening op het gehele festivalterrein te zien. “We blijven dus op Kortenaakse bodem, maar niet op onze oude weide. Maar we gaan jullie absoluut met veel warmte en enthousiasme ontvangen op onze nieuwe locatie mét een hoop leuke artiesten erbij.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten